Recite zbogom celulitu uz BTL X WAVE

BTL X WAVE je inovativna, bezbedna i efikasna metoda za tretman  celulita, strija i ožiljaka. Terapija BTL X WAVE  aparat može se primeniti na svim problematičnim delovima kao što su: 

– stomak, 

– bokovi,

– zadnjica, 

– ruke,

– tretman mogu koristiti pacijenti bilo koje starosti. 

BTL Acoustic Wave terapija koristi akustične talase za tretman protiv celulita, bolji izgled kože, smanjenje strija. Dokazano je da ova terapija tela pozitivno deluje i na podmlađivanje kože i da povećava elastičnost kože. Tretmani BTL X-Wave su kratki, nisu bolni i izuzetno su efikasni u lečenju celulita i pomažu kod zatezanja kože i strija. BTL X-Wave koristi posebno modifikovane impulse zvučnog talasa koji indukuju vibracije u ciljanom vezivnom tkivu. Tkivo se opušta i isteže usled čega se povećava čvrstina i elastičnost epidermisa. Terapija akustičnim talasima ima složeni efekat, što znači da je takođe značajni stimulans cirkulacije krvi i proizvodnja kolagena u tkivu. Naučna istraživanja su dokazala da tretman BTL X-Wave stimuliše mikrocirkulaciju u tkivu, tako što ubrzava protok krvi i vazomotornu aktivnost stimulišući lipolizu, dok sporiji protok krvi uzrokuje skladištenje masti. Svi ovi efekti smanjuju celulit.

Sa BTL X-Wave aparatom potrebno je 6 do 10 tretmana da bi se osigurali efektivni i dugoročni rezultati za tretiranje celulita različitog stadijuma. Tretman traje oko 30 minuta i skoro potpuno je bezbolan i bez perioda oporavka.

BTL je jedan od vodećih svetskih proizvođača medicinske opreme za kardiologiju, fizikalnu medicinu i estetiku tako da je bezbednost i učinkovitost njihovih oparata zagarantovana.

Od sada i Vi možete osetiti dobrobit BTL aparata u Derma Estetic Centru u Kragujevcu.