BTL X WAVE NOVI NAČIN ZA ZATEGNUTE NOGE,ZADNJICU I RUKE- BEZ CELULITA- SHOCK WAVE TALASIMA


Upotrebljavajući snagu vibracija, BTL utiče na glavne faktore koji prouzrokuju neravnu površinu kože tela i dovodi do poboljšanja izgleda.


Kako deluje x-wave?Akustični talasi su pneumatski generisani mehanički talasi koji prodiru u tkivo i šire se na fokusiran način kroz posebno dizajniran i patentiran vrh BTL aplikatora. To izaziva vibracije u vezivnom tkivu i omogućava mehaničko istezanje i opuštanje. Terapija deluje protiv znakova starenja, pomaže u obnavljanju i podmlađivanju pogođenih mekih tkiva


APARAT IMA TROJAKO DEJSTVO-DELUJE NA GLAVNE UZROKE NASTANKA I VIDLJIVOSTI CELULITA

POBOLJŠANA CIRKULACIJA:
Akustični shockwave talasi povećavaju vaskularizaciju kože i potkožnog masnog tkiva, osiguravajući na taj način bolju razmenu materija sa vezivnim tkivom. Pod uticajem akustičnih talasa dolazi do procesa koji podstiču prirodnu reakciju lučenja supstanci koje potpomažu opravak tkiva.

ZATEZANJE KOŽE (STVARANJE KOLAGENA):
Primenom shock wave-a dolazi do proliferacije fibroblasta, procesa koji se javlja prilikom zarastanja rana i stvaranja novog tkiva, a stvara se i nova ojačana mreža kolagena koji se raspoređuje u gornje i donje slojeve kože, čineći je glatkom, cvršćom i zategnutijom.

STIMULIŠE LIMFNU DRENAŽU:
Kao što znamo, zadržavanje tečnosti može biti jedan od glavnih uzročnika pojave celulita pa je obavezan deo anticelulit tretmana i eliminacija zadržane tečnosti. BTL x wave tretman sadrži fazu limfne drenaže kada se podstiče otklanjnanje nakupljene tečnosti.

Terapija akustičnim talasima na BTL X VAVE aparatu može da se primeni na pacijente bilo koje starosti, oba pola, kao i na sve problematične delove tela:

  • Stomak
  • Bokovi
  • Zadnjica
  • Noge
  • Ruke

Potreban broj tretmana je 6 do 10 tretmana da bi se osigurali efektivni i dugoročni rezultati za tretiranje celulita stadijuma I do IV. Svaki tretman traje oko 30 minuta, a značajna poboljšanja vidljiva su već nakon 3 ili 4 tretmana.
Bitno je naglasiti da će efekti terapije shockwave akustičnim talasima biti poboljšani u mesecima koji slede jer je potrebno vreme za redukciju raspadnih produkata kao i sintezu novog kolagena tako da očekujte još bolje rezultate kada završite sve tretmane i kada prodje još nekoliko nedelja.
Veoma je važno napomenuti da ni sa jednom vrstom tretmana celulit ne nestaje zauvek. Postoji mnogo faktora od strane pacijenta koji imaju veliki uticaj u borbi protiv celulita (način ishrane,fizička aktivnost, hormonski disbalansi, genetski faktori, struktura vezivnog tkiva). Sa BTL shockwave terapijom celulit možete držati pod kontrolom ponavljajući tretman dva ili tri puta godišnje.Uz pridržavanje zdravih stilova života rezultati mogu biti dugotrajni.


BTL X WAVE Anticelulit