DermaClear – novo lice savršeno čiste kože –


DermaClear je jedinstveni aparat koji kombinuje 3 u 1 napredno rešenje hidradermabrazije. Ovaj jedinstveni tretman dizajniran je da odgovori na sve veće potrebe za visokokvalitetnim tretmanom koji bez rizika i bez oporavka kombinuje dubinsko čišćenje lica pomoću hidrodermabrazije i pilinga ujedno pružajući negu i antiaging efekat.
Savršen tretman za one sa užurbanim stilom života

Kako živimo u savremenom i užurbanom svetu punom zagađivača poput toksina i hemikalija koje oštećuju našu kožu, ali i korišćenjem prekomerne količine kozmetičkih i make up proizvoda naša koža biva izložena oštećenjima, ali i preranom starenju. Rešenje svih ovih problema nam dolazi od Alma lasers brenda i to u vidu DermaClear hidrodermabrazivnog tretmana.


Voćne kiseline i hipoalergijski nastavak za najefikasnije rezultate

DermaClear tretman radi po principu tri faze:

1. Faza čišćenja

Zahvaljujući AHA kiselinama mrtve ćelije kože se uklanjaju i koža ostaje čista i glatka,spremna za naredni korak. Ovaj korak funkicioniše po dvojakom principu exfolijacije (pilinga) kako fizičkog tako i hemijskog. Zahvaljujući sondi na čijem vrhu se nalazi silikonski nastavak koji se okreće i nežno mehanički pilinguje kožu, kroz sondu prolazi i rastvor bogat AHA voćnim kiselinama i antioksidantima koji natapaju kožu, razlažući naslage mrtvih ćelija na njenoj površini. U isto vreme vakuum sonda usisava i otklanja sve nečistoće i mrtve ćelije sa njene površine.

2. Piling

Tokom postupka pilinga koristi se sonda sa formulisanim rastvorom BHA kiselina i antioksidantima koji dubinski čisti pore i deluje na lojne žlezde u cilju seboregulacije. Piling dubinski prodire u pore i otklanja sve nedostatke i nečistoće bez izazivanja iritacija zahvaljujući jedinstvenom hipoalergijskom vrhu koji prijanja uz kožu i omogućava pravilan prodor zastvora u kožu. Nakon pilinga koža je u potpunosti očišćena ali i pripremljena za sledeći korak hidratacije i dubinske nege kože.

3. Hidratacija

Hranjivi sastojci kao što su peptidi, vitamini i antioksidansi se isporučuju kroz rotirajući vrh sonde, osiguravajući optimalan prodor u kožu. Na ovaj način osigurava se da koža bude zaštićena i nahranjena.


DermaClear tretman lica


Tretman pogodan za sve tipove, stanja i starosti kože
Tretman DermaClear može se koristiti samostalno kao antiaging procedura, ali i kao prva faza u kombinaciji sa drugim tretmanima koji će vam prirediti nezaboravno iskustvo zdrave i negovane kože u ordinaciji Derma. Kako i mlada i starija koža izgleda lepo samo kada je čista i negovana tako je ovaj tretman pogodan za sve tipove i starosti kože. Mladoj koži je dovoljan kao postupak ćišćenja, hidratacije i blagog antiaginga, dok kod starije kože predstavlja uvod u ozbiljnije antiaging procedure kao što su vitaminska mezoterapija, biorevitalizacija, ili druge.


Tretman bez perioda oporavka namenjen svim tipovima kože

DermaClear tretman predstavlja dubinsko, ali nežno, čišćenje lica koje istovremeno postiže i efekat pilinga i podmlađivanje kože, pružajući umirujuće i osvežavajuće iskustvo. Tretman je osmišljen tako da nema nelagodnosti i iritacije ni za najosetljiviju kožu zahvaljujući režimu upravljanja vakuumom i nežnim preparatima koji se tokom tretmana koriste. Zahvaljujući svim ovim svojstvima DermaClear tretman nema period oporavka i pogodan je da se odmah nakon njega vratite svojim regularnim dnevnim aktivnostima ili nastavi sa drugim izabranim tretmanima.

DermaClear tretman daje odlične rezultate već nakon prvog tretmana. Vaša koža će izgledati sveže, čisto i hidrirano. Da bi se rezultati održali, preporučujemo ponavljanje tretmana na svakih 5-6 nedelja.


DermaClear tretman lica