Cinderella tretman (NIR)


Tretman se zasniva na biostimulativnom dejstvu svetlosnog zraka talasne dužine 700 – 2500nm iz spektra blizu infracrvenog. Ova talasna dužina lako prolazi kroz površinu kože ne oštećujući je i zagreva dublje slojeve kože i potkožno tkivo. Kao posledica zagrevanja, odmah se zatežu kolagena vlakna prisutna u koži i ona postaje čvršća i zategnutija. Dugoročno dejstvo ove procedure koje se postiže kroz seriju od 4-6 tretmana.

NIR tretman sa Alma Harmony platforme preporučuje se svima koji žele zategnu kožu lica, ublaže fine linije i bore, izbrišu tragove umora, i vrate blistavost kože. Dovoljan je samo jedan tretman kako biste videli prve rezultate, ali preporuka je primena od četiri do šest tretmana, kako bi ste videli maksimalne efekte.

Ovo je posebno praktičan tretman pred važne dogadjaje jer ne zahteva nikakav oporavak a već sutra možete otići na profesionalnu šminku koja će lepše stajati. Takodje postoji posebna ponuda- Instant shine tretman koji podrazumeva primenu Derma clear hidrodermoabrazije + NIR (Cinderella tretman) u jednom tretmanu za maksimalan efekat osveženja koji se vidi odmah

Cinderella tretman (NIR)