Emsculpt – novi tretman za zatezanje tela – stimuliše rast mišića, topi masnoće i konturiše telo

Emsculpt je tehnologija nove generacije koja ima jedinstven efekat na telo. Emsculpt nije ni RF ni laser. Aparat funkcioniše tako što koristi visoko intezivnu, fokusiranu elektromagnetnu tehnologiju (HIFEM) kako bi izazvao kontrakcije mišića. Stvara se veliki broj SUPRAMAKSIMALNIH kontrakcija mišića-to su kontrakcije koje ne možemo izazvati vežbanjem. Posledično dolazi do povećanja veličine mišićnih vlakana- hipertrofija mišića ali i metaboličke reakcije usled koje se eliminišu masne naslage.

On bezbolno tretira željenu regiju elektromagnetnom energijom visokog intenziteta (do 20.000 impulsa za 30 minuta) – i na taj način topi mast a podstiće rast mišića.

Neinvazivan- bez upotrebe skalpela, hirurgije i anestezije. Ovaj uređaj je INOVACIJA- prvi je u svetu po načinu delovanja i nagrađivan je kao takav na kongresima estetske medicine.


Bezbednost i efikasnost

Emsculpt je jedini tretman odobren od strane FDA(Američka agencija za hranu i lekove), za oblikovanje tela, koji kombinuje izgradnju mišića i topljenje masnog tkiva.
Takođe, Emsulpt je jedini KLINIČKI DOKAZANOG DEJSTVA u kontrolisanim studijama koje su prikazale efikasnost ovog uređaja.


Kome je namenjen ovaj tretman?

Emsculpt predstavlja idealno rešenje za oblikovanje tela kada zdrav stil života i redovan trening ipak ne donose izgled tela kojem težite. On može biti jedini izvor mišićnih kontrakcija-treninga ali i odlična dopuna onima koji žele da nadograde rezultate postignute treningom pa i profesionalnim sportistima.

Svedoci smo da mnoge poznate ličnosti u svetu koriste Emsculpt da bi održale dobar izgled, kao što su JLo, Lady Gaga, Kim Kardashian, Drew Barimore i mnogi drugi.


Kako izgleda tretman?

Sam tretman nije bolan, ali vam treba nekoliko minuta da se priviknete na kontrakcije mišića koje mogu biti neugodne za neke pacijente jer simuliraju fizičke vežbe. Jedan tretman traje 30 minuta a za potpun efekat, trebali bi uraditi 2 x nedeljno tokom 15 dana. Dakle, sve skupa 4 tretmana.

Rezultati su maksimalno vidljivi mesec dana nakon poslednjeg tretmana.


Regije koje tretiramo:

  • abdomen,
  • butine,
  • zadnjica,
  • listovi,
  • nadlaktice.


Da li je potrebna prethodna priprema za Emsculpt?

Prednost ovog tretmana jeste ta što nisu potrebne nikakve prethodne pripreme, a nakon tretmana možete da se vratite svojim uobičajenim aktivnostima. Tretman aktivira snažne kontrakcije mišića pri čemu daje osećaj zagrevanja u regijama koja se tretiraju. Naravno, tretman i pored zagrevanja nije bolan.


Kako funkcioniše Emsculpt tretman?

Sam tretman nije neugodan , ali vam treba nekoliko minuta da se priviknete na sam osećaj. Na taj način zatežete svoje telo bez mukotrpnih vežbi.