Toplo ćebe (elektrotermo sauna)


Izlaganjem tela prijatnoj toploti u elektro-termo sauni Imetec physioterm pokreće se periferna cirkulacija,ubrzavaju se metabolički procesi,podstiče znojenje što doprinosi eliminaciji toksina i štetnih produkata metabolizma.
Od davnina poznati su pozitivni efekti saune na ljudsko zdravlje.Prilikom ovakvog tipa izlaganja ( u sauni je samo telo) , nema bojazni od iritacije disajnih puteva.
Toplota dovodi do vazodilatacije(proširenja) perifernih krvnih sudova i na taj način ubrzava metabolizam u kritičnim zonama: stomaku,bokovima,nogama.
Tretman se može izvoditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima: ultra zvučnom kavitacijom,limfnom drenažom,elektrostimulacijom.

Gde se primenjuje?

  • Masne naslage
  • Celulit
  • Usporena periferna cirkulacija(hladne noge i stopala)

Kako izgleda tretman?
Sam boravak u toplom ćebetu je jako prijatan a pritom je i potpuno higijenski i bezbedan.Svaki klijent oblači jednokratne pantalone koje omogućavaju zaštitu i upijanje znoja.Vreme izlaganja toploti može biti 15 min ili 30 min, 2-3 puta nedeljno.Nakon tretmana postoji prijatan osećaj koji potiče od pokrenute cirkulacije a koža je meka i baršunasta.

Toplo ćebe  (elektrotermo sauna)